top of page

Veelgestelde vragen

 • Kan ik mijn inschrijving annuleren?
  We hopen natuurlijk dat het niet nodig is, maar er kan altijd iets zijn waardoor je genoodzaakt bent je inschrijving te annuleren. Neem in dat geval even contact met ons op via info@superdocent.nl, dan denken we graag met je mee!
 • Wat als ik niet kan deelnemen op de dagen waarop de pitstops of masterclasses gepland staan?
  Neem dan even contact met ons op via info@superdocent.nl. Misschien hebben we al nieuwe opties gepland staan die nog niet op onze site terug te vinden zijn. Of kunnen we in overleg een andere oplossing bedenken. We denken graag mee!
 • Waar worden pitstops en masterclasses verzorgd?
  Wij zorgen altijd voor een centraal gelegen locatie dichtbij parkeergelegenheid en een station. De plaats waar de betreffende pitstop of masterclass gepland staat, is al bekend bij inschrijving. De exacte locatie ontvang je via de mail zodra de pitstop of masterclass definitief door gaat.
 • Moet ik voor een open inschrijving van een masterclass mijn eigen lunch meenemen?
  Dat hoeft niet! Wij zorgen op locatie voor koffie, thee, water, iets lekkers en een goede lunch. Mocht je speciale dieetwensen hebben, geef dat dan uiterlijk twee weken voorafgaand aan de masterclass door via: info@superdocent.nl.
 • Wat gebeurt er nadat ik me heb aangemeld voor een pitstop of masterclass?
  Je ontvangt altijd een officiële bevestiging van inschrijving via het opgegeven mailadres. Vervolgens ontvang je twee weken voordat je van start gaat een mailtje met alle praktische informatie op een rij. Hierbij kun je denken aan de datum en tijden, wie de trainer is, de exacte locatie en wat je nodig hebt tijdens de dag. Wanneer je eerder al vragen hebt, mail ons dan gerust even op info@superdocent.nl.
 • Is de energie coaching en expert meeting een verplicht onderdeel van de masterclass? Moet je daar extra voor betalen?
  De prijs voor een masterclass is inclusief de energie coaching en expert meeting en vormt dus een verplicht onderdeel van de masterclass. Na een eendaagse masterclass ga je aan de slag met de tips en tools die je tijdens de dag hebt ontvangen. Om te zorgen voor een optimale vertaling naar jouw praktijk en leven ontvang je 2x 45 minuten online persoonlijke energie coaching. Na drie tot zes maanden verwelkomen we jou graag terug tijdens de expert-meeting: Een hele middag voor jou om je vragen te stellen, ervaringen te delen en uit te wisselen met je mede cursisten. Wij geloven dat je door middel van coaching en een terugkom moment na drie tot zes maanden, het maximale uit de masterclass kunt halen.
 • Is het mogelijk de pitstop of masterclass incompany te verzorgen? Hoe werkt dat?
  Het is zeker mogelijk de pitstop of een of meerdere impactvolle masterclasses voor jouw Superdocenten of Supercollega's te organiseren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een aanbod voor jouw team, binnen de stichting/regio of tijdens een studiedag. In dat geval vinden we het fijn met je in gesprek te gaan over de wensen en mogelijkheden, zodat ons aanbod zo goed als mogelijk aansluit bij jouw vraag en (ontwikkel)behoefte. Mail ons op info@superdocent.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.
 • Hoe gaan jullie om met mijn persoonlijke gegevens die ik achter laat via jullie website?
  Daar zijn we graag heel transparant in: Heb je je ingeschreven voor onze nieuwsbrief of aangegeven dat je op de hoogte gehouden wil worden? Dan gebruiken we je mailadres om je te informeren over onze aankomende events, nieuwe projecten, tips en tools voor jouw praktijk. Hiervoor kun je je te allen tijde uitschrijven door onderaan zo'n mail te klikken op 'afmelden'. Heb je je gegevens achter gelaten om een inschrijving voor een event af te ronden? Dan verwerken we jouw gegevens in ons cursisten registratiesysteem. Deze gegevens gebruiken we voor het versturen van informatie (vooraf en achteraf) over het betreffende event, het versturen van de factuur en het informeren over een vervolgaanbod. Je voor- en achternaam, mailadres en (school)organisatie wordt verwerkt in een deelnemerslijst voor de trainer die het betreffende event verzorgt. Onze hele Privacy Policy is op te vragen via info@superdocent.nl.
 • Ik heb een vraag over mijn factuur, bij wie kan ik terecht?"
  Voor vragen of opmerkingen over je factuur kun je het beste contact opnemen met onze backoffice. Zij zijn te bereiken via info@superdocent.nl.
 • Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?"
  We vinden het heel vervelend dat je een klacht hebt en willen graag met je meedenken hoe we het kunnen oplossen voor je. Je mag ons altijd mailen op info@superdocent.nl. Via dit mailadres is ook onze Klachtenregeling op te vragen.
bottom of page